ACTIVITATEA NOASTRĂ

ACTIVITATEA NOASTRĂ

  • CURSURI
  • PROIECTE
  • BANCA DE ALIMENTE
  • AJUTOR UMANITAR UCRAINA

CURS DE PRIM AJUTOR

Învață primul ajutor pentru viața de zi cu zi!

Crucea Roșie este cel mai mare furnizor de cursuri și intervenții în domeniul primului ajutor din tară. Oferim o gama largă de cursuri de prim ajutor pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani care doresc să învețe primul ajutor pentru viața lor de zi cu zi. Nu aveți nevoie de nicio experiență anterioară ci doar de dorința de a învăța și de a lua parte la exerciții.

Organizat in baza Legii 139/1995 si a Legii 524/2004

Prim Ajutor

Cursul este de 12 ore

Taxa de participare este de 200 lei/persoana

CURS CALIFICARE INFIRMIERĂ

Infirmiera însoțește persoanele îngrijite la îndeplinirea activităților vieții cotidiene și efectuează îngrijiri legate de funcțiile de întreținere și continuitate a vieții.

Infirmiera contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și la refacerea autonomiei pacientului, în măsura în care este posibil.

Infirmiera lucrează în colaborare și sub responsabilitatea unui asistent medical, cel mai adesea în cadrul unei echipe pluridisciplinare, și participă la îngrijirile de sănătate preventive, curative sau paliative.

Diploma de Calificare este valabilă și recunoscută în toată Uniunea Europeană, Cursul este acreditat de Ministerul Muncii din România.

Cursul durează 720 ore – 480 practic și 240 teorie.

PROIECTE

BANCA DE ALIMENTE

Lipsa hranei este printre cele mai crunte neajunsuri cu care se confruntă oamenii din medii defavorizate în fiecare zi.

ÎN MARAMUREȘ POȚI DONA ALIMENTE sau BANI  LA MAGAZINELE CARREFOUR SI AUCHAN pentru programul banca de alimente.

Pentru ca persoanele vulnerabile să nu mai simtă foame și neputință, Crucea Roșie Română a înființat Banca de alimente, o bancă de BINE și un proiect de suflet, care are nevoie de susținere constant. Te invităm să susții și tu Banca de alimente!

Pune binele pe lista de cumpărături și oferă!

Banca de alimente nu este doar despre mâncare, este despre solidaritate și umanitate, despre puterea de a schimba vieți cu un efort minim și cu dorința de a face bine.

Prin intermediul Băncii pentru alimente, Binele se transformă în alimente pentru oamenii care au nevoie și în hrană pentru sufletul celor care dăruiesc.

Pentru că doar oamenii pot ajuta alți oameni!

AJUTOR UMANITAR UCRAINA – EMANUEL

CRUCEA ROȘIE MARAMURES ESTE ALĂTURI DE PERSOANELE refugiate datorită războiului din Ucraina din data de 27.02.2022 și până în prezent.

La Sediul nostru din Baia Mare funcționează un Magazin Social pentru persoanele venite din zona de conflict care locuiesc în Maramureș.

În anul 2022 am reușit să ajungem cu un număr de 7 TIR-uri către CRUCEA ROȘIE UCRAINEANĂ din IVANO FRANKIVSK ȘI KIEV.

Partajează acest conținut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *