DONEAZĂ

  • IBAN Crucea Roșie
  • Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit AICI
  • Devino membru 

IBAN RO72BRDE 250 SV 10281312500

Filiala Județeană a Crucii Roșii Maramureș

BRD Agenția Aurora Baia Mare

MEMBRU

Ce este un membru de Cruce Roșie?

Membrul de Cruce Roșie este o persoană care face parte din una dintre structurile SNCRR, participă la activitățile acesteia, contribuie la dezvoltarea Societății, sub toate aspectele, își plătește cotizația, respectă și promovează în activitatea sa Statutul și Principiile Fundamentale și duce la îndeplinire deciziile mecanismelor de conducere. De asemenea, nu permite și nu se implica în acte care pot afecta integritatea si prestigiul SNCRR.

Categoriile de membri ai Societății Naționale de Cruce Roșie din România sunt: membru activ, membru susținător și membru de onoare.

– Membru activ poate fi orice persoană care cunoaște și dorește să acționeze în conformitate cu Statutul SNCRR și Principiile Fundamentale, este înregistrat în una din structurile SNCRR și plătește cotizație.

– Membru susținător este orice persoană fizică sau juridică care contribuie la sprijinirea financiară sau materială a SNCRR;

– Membru de onoare este persoana investită cu acest titlu de către Consiliul Național, ca o recunoaștere a serviciilor exceptionale aduse SNCRR. Titlul de membru de onoare se acordă numai persoanelor fizice.

Cum poți deveni membru de Cruce Roșie?

Dacă dorești ca prin experiența, priceperea și dedicarea ta să aduci o contribuție personală la eforturile Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, alătură-te zecilor de milioane de oameni din intreaga lume! Ca și tine, ei cred în ideea generoasă de Cruce Roșie și sprijină activitățile umanitare ale organizației în beneficiul celor vulnerabili. Implică-te!

Dacă știi ce este Crucea Roșie, cunoști acțiunile umanitare, valorile, principiile și misiunea ei și dacă a existat un moment în care ai dorit să te implici în comunitatea în care locuiești ajutându-i pe cei care au nevoie, dar nu stiai cum, vino alături de noi! Contactează filiala de Cruce Roșie de la tine din județ/sector pentru a primi informații suplimentare și pentru a deveni membru de Cruce Roșie.

Devino membru!