O SCENETA, UN ZAMBET, UN SCOP NOBIL


Vineri, 13 iulie, Societatea Nationala de Cruce Rosie - Filiala Maramures a initiat proiectul "O SCENETA, UN ZAMBET, UN SCOP NOBIL". Obiectivul acestui proiect a fost strangerea de fonduri pentru cumpararea de rechizite scolare pentru un numar de 30 de copii din localitatea Ticau, judetul Maramures, cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani, care au o situatie materiala precara .
Copiii au fost constientizati ca scoala este locul unde se educa, unde isi formeaza un caracter, depinzand de profesori si colegi. Scoala ne ajuta, nu numai cu faptul ca deprindem noi informatii, abilitati, iar creierul nostru adopta o capacitate mai mare de gandire dar este si o modalitate prin care putem scapa de saracie pentru ca avand studii avem posibilitatea de a gasi o slujba buna, respectabila.Copiii din Ticau au fost insotiti de voluntari intr-o plimbare cu trenuletul in parc, dupa care au luat masa la McDonald's si au vizitat sectia pentru copii a Bibliotecii Judetene. Voluntarii le-au oferit si un mic spectacol, ajutati de trupa Masca.

Echipa de proiect a fost constituita din D-na Director Dana Pop, lider tineret Suhart Szabolcs, coordonator echipa de proiect Osan Alina, reprezentant media Maria Bilan si membri grup: Avram Iulia,  Mesaros Mihai, Muresan Denis, Szabo Alicia, Iulia Ardelean, Loredana Toderici, Fage Mara, Melinda Somkereki,Cristian Emanuel,Ionela Rus, Denisa Muresan, Alina Chiuzbaian, Mihaela Radu.