Proiecte

Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul medico-social


Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România si cu sprijinul Crucii Rosii Filialei Maramures au implementat în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă”.
Proiectul “PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă”, este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat, în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015, de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC.

Citeşte mai departe: Proiect strategic privind derularea programelor de formare profesională continuă în domeniul...

Sanatatea, o conventie intre tine si corpul tau


In cadrul Filialei Crucii Rosii Maramures, tinerii voluntari implicati in activitati cu scop umanitar au dus la bun sfarsit proiectul: "Sanatatea, o conventie intre tine si corpul tau" care a avut ca scop constientizarea tinerilor cu privire la bolile cu transmitere sexuala si totodata punerea in vedere a unor aspecte legate de sanatatea sexuala. Proiectul a luat amploare la inceputul anului scolar 2014-2015 si a derulat pe tot parcursul acestuia, fiind implicati elevii claselor a X- a si a XI-a de la C.N. "Mihai Eminescu", C.N "Vasile Lucaciu", C.N. "Gheorghe Sincai" si Colegiul Tehnic "George Baritiu", din Baia Mare. Pe viitor se doreste extinderea acetui proiect in cadrul tuturor liceelor din Baia Mare, iar voluntarii implicati in proiect sustin faptul ca este foarte importanta constientizarea cu privire la propria sanatate si promit realizarea cat mai multor proiecte in acest scop.

Anunt privind functionarea portalului pentru promovarea participarii la programele formării profesionale continue in domeniul medico-social


Proiectul “PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă” estecofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat, în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015, de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC. Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea nivelului de calificare pentru 2520 de angajati necalificati si/sau cu un nivel scazut de calificare din domeniul medico-social din cele 8 regiuni de dezvoltare din Romania, contribuind la facilitarea/imbunatatirea accesului si participarii la programe de formare profesionala continua (FPC).

Citeşte mai departe: Anunt privind functionarea portalului pentru promovarea participarii la programele formării...

Anunţ privind beneficiile programului de formare profesională “Ingrijitoare copii (cod NC . NC 5131.1.1)”


În perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 se derulează în Municipiul Baia Mare  proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă”.  

Proiectul estecofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC.

Citeşte mai departe: Anunţ privind beneficiile programului de formare profesională   “Ingrijitoare copii (cod NC . NC...

Anunţ privind beneficiile programului de formare profesională “Ingrijitoare bătrâni la domiciliu (cod NC 5133.1.2)”


În perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015 se derulează în Municipiul Baia Mare proiectul strategic “PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din România la programele de formare profesională continuă”.

Proiectul estecofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC.

Obiectivul proiectului îl reprezintă creșterea nivelului de calificare pentru 2.520 de angajați necalificați și/sau cu un nivel scăzut de calificare din domeniul medico-social,

Citeşte mai departe: Anunţ privind beneficiile programului de formare profesională   “Ingrijitoare bătrâni la domiciliu...